• Film, video en fotografie

  • audiovisuele communicatie

  • Film, video en fotografie

  • audiovisuele communicatie

Studio Meester is een onafhankelijk creatief bureau gespecialiseerd in audiovisuele communicatie

Film, video en fotografie is het middel om je boodschap op krachtige wijze over te brengen. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het inzetten van audio visuele media als communicatiemiddel. Van het begin tot het eind: wij bedenken, maken en zorgen voor de verspreiding.
Onze opdrachtgevers lopen sterk uiteen, van banken tot universiteiten en van NGO’s tot festivals. Daarnaast werken wij samen met verschillende reclamebureaus, PR bureaus en learningbureaus.
Benieuwd hoe jij video kan inzetten in de communicatiemix ? Neem contact op
Background

Expertise

Het maken van een video of film is een samenwerking tussen jou en ons. Onze kennis van film maken combineren we met jouw expertise. Samen stellen we vast hoe de boodschap het beste met een video of film over gebracht kan worden een. Wij vinden het belangrijk dat dit kostenefficiënt gebeurt en geven daar graag advies in.
Na het vaststellen van het concept nemen wij het hele traject van ontwikkeling van de film of video uit handen. In het proces wordt uitsluitend gewerkt met getalenteerde schrijvers, regisseurs, cameramensen, editors en designers.
Klanten moeten snel geholpen worden om de boodschap zo snel mogelijk over te brengen en in te kunnen spelen op de actualiteit. Dankzij onze achtergrond in nieuwsverslaglegging hebben wij een snelle en efficiënte werkwijze waardoor de doorloop van idee tot eindproduct relatief kort is en snel geleverd kan worden.
Helder, kort en authentiek communiceren tijdens videointerviews is essentieel is om de boodschap goed over te brengen. In samenwerking met Bellier Financial geven wij interviewtraining waarin geïnterviewden worden voorbereid op camera-interviews. Wat is de beste houding voor de camera? Hoe formuleer je sterke antwoorden? En hoe zorg je dat je authentiek overkomt?
Wil je meer weten over hoe je het beste met video kan communiceren? Neem contact op
Background

Diensten

Van een initieel idee tot de uiteindelijke productie en verspreiding van de video, wij helpen je met het gehele ontwikkelingstraject of kunnen bepaalde delen van een productie uitvoeren.
Wij adviseren hoe je jouw boodschap het beste met behulp van audiovisuele media over kan brengen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat jouw video kort en krachtig is én makkelijk te delen is zodat de vindbaarheid groter wordt. Dit kan bijvoorbeeld met een online commercial, een bedrijfsvideo of een aftermovie. De mogelijkheden zijn oneindig en wij zijn altijd bezig met het bedenken van nieuwe formats die de aandacht voor jouw boodschap zullen vergroten.
Benieuwd naar de formats die wij voor anderen bedacht hebben? Neem contact op

Projecten

Van televisiecommercials tot social media teasers, van animatie tot productfotografie. De afgelopen 10 jaar hebben wij veel opdrachtgevers geadviseerd en uiteenlopende film-, video-, en fotografieprojecten ontwikkeld.
We geven je graag uitleg over eerder geproduceerde projecten. Neem contact op

Team

Studio Meester werkt met een aantal vaste creatieven met ieder hun eigen specialismen op het gebied van productie, regie, camera en animatie. Wij zijn flexibel per project en kunnen dankzij een uitgebreid netwerk gemakkelijk opschalen.
Michiel Meester
Producent – Regisseur

Thomas Roebers
Cameraman
Dirk Kamsteeg
Cameraman – Editor

Sara Orfali
Editor – Animator
Marieke de Bra
Fotograaf

Opdrachtgevers

Meer weten? Neem contact op
Studio Meester
Lauriergracht 116
1016 RR Amsterdam
The Netherlands
Opening Hours
Monday 8:00 am – 7:00 pm
Tuesday 8:00 am – 7:00 pm
Wednesday 8:00 am – 7:00 pm
Thursday 8:00 am – 7:00 pm
Friday 8:00 am – 7:00 pm
Saturday 8:00 am – 7:00 pm
Sunday Closed